رقص پرواز

 

امسال در دهه فجر بعد از سالها شاهد سریالی زیبا و جذاب بودیم به نام رقص پرواز  که از شبکه دوم پخش شد و توانست هر شب تعداد بی شماری از پیر تا جوان را جذب خود کند و  ما را با خود به دهه ۶۰ ببرد به سالهای جنگ سالهای ترس سالهای شجاعت و استقامت و.... سالهایی که چندان غریب نیست و   ما در این سفر به گذشته به این سالهای پر ترس و دلهره آور با دختری محجوب و با وقار که چهره اش معصومیت خاصی دارد همراه می شویم به نام ملیحه(لاله اسکندری) که به دنبال نامزدش به اهواز سفر می کند و همراه دیگر مان مردی چاق و خوش قلب است که حرفهایش گاهی تند و با متلک همراه می شود به نام دکنر یاوری(مهدی هاشمی) آغاز سریال از زمان ماست و در خلا سفر زنی ۴۰ ساله به اهواز برای دیدار با شوهرش و بی میلی دخترش سمیرا از دیدار با پدر شروع می شود زنی که دز زمان جنگ و در دوران جوانی اش با چادر بوده و حالا بدون چادر است و این سوال در ذهنمان شکل می گیرد که چرا چادر را رها کرده آیا باورهایش را از دست داده است؟ و سوالی دیگر نیز به ذهنمان  خطور می کند که چرا او با شوهرش زندگی نمی کند؟ دختر جوانی که در سالهایی جنگ به دنبال نامزدش راهی یه سفر به منطقه جنگی می شود بعد از اینکه از دفتری متوجه ی خوابش می شود مگر می شود شوهر خود را الان رها کرده و در تهران زندگی کند؟ در فیلم می گوید بخاطر این است که شوهرش شیمیایی شده و تحمل هوایی آلوده ی تهران را ندارد ولی دلیل قانع کننده ای نیست. آیا گذشت سالها بر این عشق آسمانی و پاک گرد فراموشی ریخته است؟

در دو قسمت پایانی این مجموعه متوجه می شویم که وحید مولایی شهید شده است.و با خود می اندیشیم که شاید معجزه ای رخ می دهد و او زنده خواهد شد. و بعد فکر می کنیم شاید ملیحه دچار بیماری شیزوفرنی شده است و بعد از مرگ شوهرش در ذهنش به او جان بخشیده است؟ ولی سر انجام پی می بریم که زمان ما و جود نداشته است و ملیحه در جنگ است و زمان ما را وقتی خبر مرگ وحید را می شنود و از هوش می رود در عالم بی هوشی دیده است و ما زمانی متوجه می شویم که او و دکتر یاوری در هواپیما نشسته اند و دارد برای دکنر یاوری تعریف می کند و نقطه عطف سریال همین موقع است  پس از مدتی تابوت ها از هواپیما به بیرون پرتاب می شوند و او تابوت وحید را می گید و دیگر ما نمی دانیم چه اتفاقی خواهد افتاد چون زمان حال واقعی این لحظه است و سرانجام تابوت به پایین پرت می شود پرواز در برابر دیدگان یار.

این سریال واقعا عالی بود بازیگران بی نظیری داشت و بازیگردان بی نظیری هم گلاب آدینه گروهی قوی و بی نظیر دست به دست هم داده بودند تا ما را به حال و هوای آن زمان غریب ببرند.انتخاب بازیگران بسیار عالی بود چرا که یقین دارم هیچ کس دیگری نمی توانست به این زیبایی نقش ملیحه را بازی کند چرا که لاله اسکندری متانت و وقاری خاص دارد که به ندرت در دیگر بازیگران دیده ام.

 

نظرات 1 + ارسال نظر
محمد دوشنبه 22 بهمن‌ماه سال 1386 ساعت 02:32 ق.ظ

matlabe jalebi bood faghat vase onaiee ke filmo nadidan yekkam gij koonandast. dar kol matabe jalebi bood l

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد